Dandanes imamo na voljo veliko različnih tiskalnikov od različnih proizvajalcev. Podjetje Canon pa izmed množice izstopa, saj so njihove naprave izredno cenovno dostopne in polne naprednih funkcij. Še nedolgo nazaj je bilo večino tiskalnikov dokaj enakih. To je pomenilo, da kupci niso bili pretirano izbirčni, kar se tiče nakupa nove naprave. Canon pa je postal izredno popularen proizvajalec, saj je v svoje tiskalnike pričel vgrajevati moderne tehnologije, kot je Bluetooth in Direct Wi-Fi. Preobrazbo pa so doživele tudi kartuše za tiskalnike Canon, saj so postale izredno učinkovite in natančne pri izdelavi dokumentov in slik.

Vrhunska izdelava slik in dokumentov

Kartuše Canon zagotavljajo vrhunsko kvaliteto slik in dokumentov. Napredna tehnologija jim omogoča, da z izredno natančnostjo izrišejo črke, barve ter ostale podrobnosti. Tako so tiskalniki Canon primerni tudi za profesionalne namene. Tako bodo dokumenti vedno izgledali profesionalno narejeni. Same kartuše za tiskalnik pa vsebujejo zelo kemično obstojno barvo. To pomeni, da je zelo obstojna ter se hitro posuši v kontaktu z zrakom.

Kartuše Canon zagotavljajo večjo varnost 

Proces proizvodnje kartuš Canon vključuje uporabo tehnologije polnjenja z valjčki. Tako se zagotovi, da same kartuše ne vsebujejo naravi ali človeku škodljive materiale ali emisije. Zaradi čiste izdelave, ne potrebujejo take kartuše za tiskalnike posebne obdelave. Obenem pa so zaradi tega tudi bolj kompaktne velikosti. To jih naredi lažje za vgradnjo v samo napravo, kot tudi za odstranitev. Poleg tega pa bo tudi naša dom ali pisarna bolj čista, saj kartuše ne puščajo za seboj ostankov barve ali drugih materialov.

Možnost reciklaže

Podjetje Canon ima različne programe, kjer lahko originalne kartuše prinesemo v reciklažo brezplačno. S tem pomagamo pri ohranjanju okolja. Enako pa lahko storimo s tonerji. To je idealen način, da pomagamo podjetju z znižanjem cen opreme za tiskalnike, saj se reciklirane kartuše Canon vrnejo nazaj v proizvodni proces. Tako lahko iz starih kartuš proizvajajo nove naprave ter tako ohranjajo okolje čisto in bolj konkurenčne cene.

Različne vrste kartuš za tiskalnike

V modernem svetu tiskalnikov lahko izbiramo med različnimi izvedbami kartuš. Te se med seboj precej razlikujejo in si niso enake po lastnostih. Res pa je tudi, da so nekatere bolj primerne od drugih za uporabo v določenih okoljih. Tako bo podjetje potrebovalo drugačno vrsto kartuš, kot pa profesionalni fotograf. To je tudi glavni razlog, da se zavedamo vseh razlik med njimi, saj bomo tako lažje opravili nakup.

Originalne kartuše Canon

To so kartuše, ki jih je naredil proizvajalec tiskalnika. So izvrstne kvalitete in imajo najboljšo kompatibilnost z našo napravo. Ker so to originalni proizvod, nosijo tudi dražjo ceno. Lahko pa smo vedno prepričani, da bomo imeli z originalnimi kartušami za tiskalnike tudi najdaljšo garancijo. Tako bomo uživali prednosti, kot so:

  • Najdaljša garancijska doba
  • Popolna kompatibilnost z našim tiskalnikom
  • Najvišja kvaliteta barve

Kompatibilne kartuše Canon

Direktna alternativna izbira originalnim kartušam za tiskalnik Canon so kompatibilne. Te so narejene s strani različnih proizvajalcev, ki želijo ponuditi kartuše po veliko nižji ceni ter z boljšimi karakteristikami. So kompatibilne z našim tiskalnikom, vendar imajo velikokrat omejeno garancijo. Velika prednost pa je ta, da imajo dostikrat večjo kapaciteto ter jih je možno ponovno napolniti. Res pa je, da nimajo vedno enako kvalitetne barve, kot originalne izvedbe. Tako so njihove prednosti:

  • Veliko bolj ugoden nakup
  • Možnost ponovne napolnitve ter večja kapaciteta barve
  • Kompatibilnost z našo napravo

Reciklirane kartuše Canon

So odlična izbira za vse uporabnike, saj so narejene iz zavrženih originalnih kartuš za tiskalnike Canon. Različni proizvajalci pregledajo samo ohišje kartuš, ter zamenjajo poškodovane dele. Barva pa je izvrstne kakovosti, saj je enako podobna originalni izvedbi. Take kartuše so veliko cenejše, kot če bi kupili originalne, obenem pa imajo izvrstno kvaliteto izrisa slike, dokumentov ipd.

Tiskalniki Canon so zelo napredni

Dandanes so tiskalniki Canon izredno popularni za uporabo v mnogih poslovnih okoljih, kot tudi mnogih domovih. Temu je večinoma zaradi same kvalitete izdelave, kot tudi naprednih tehnologijah, ki jih vsebujejo. Prikrojeni gonilniki za tiskalnike Canon omogočajo izredno podroben izris barv, kot tudi funkcionalne aplikacije na vseh računalniških napravah. Tako lahko natisnemo celotne spletne strani preko posebnega vmesnika z enim klikom, uporabljamo Wi-Fi povezljivost ipd. Poleg tega pa podjetje večino svojih proizvodov reciklira s čemer se ohranja okolje in cene novih naprav ostajajo nizke.

Odlično ponudbo kartuš za vse tiskalnike lahko najdemo na spletni strani www.toner123.si. Na omenjeni strani lahko zasledimo tudi izvrstno ponudbo tonerjev, kot tudi raznih pisarniških potrebščin.

Članki iz iste kategorije: