Bluetooth slušalke so del napredne brezžične tehnologije komuniciranja, medtem ko je mobitel v žepu. Pri njihovi uporabi nam ni potrebno držati mobitela v roki, vendar lahko ob pogovoru počnemo še druge stvari, ki zahtevajo uporabo obeh rok. Brezžično napravo zataknemo za uho ali v uho in se preko brezžične omrežne povezave pogovarjamo z osebo na drugi strani, medtem ko pomivamo posodo, tipkamo na računalnik ali vozimo. Posebej uporabne so v fitnesu, med tekom, kolesarjenjem in drugimi športnimi aktivnostmi.

Bluetooth slušalke

Naprave za prostoročno telefoniranje so lahko povezane z mobitelom ali pa z drugimi napravami, ki omogočajo uporabo brezžične tehnologije. Pri spletnem ponudniku dodatne opreme za telefone na strani gizzmo.hu, lahko barvo Bluetooth slušalke kombiniramo z barvo ovitka za telefon. Če bi želeli imeti estetsko usklajeno mobilno telefonijo in opremo za prostoročno komuniciranje, tedaj lahko izbiramo med različnimi, ujemajočimi se barvami, ki jih nudijo tako ovitki za telefon kot naprave za brezžično telefoniranje.

Nasveti pred nakupom elektronskih naprav za brezžično telefoniranje

Bluetooth slušalke morajo imeti kristalno jasen in čist zvok, saj to odraža kakovost njihove brezžične tehnologije. Poleg tega je pred nakupom dobro pogledati, ali ima elektronika omogočeno omrežno povezavo z ostalimi napravami, kot je prenosni računalnik. Pri tem imajo najbolj kakovostne mobilne naprave za brezžično komuniciranje vgrajeno tehnologijo, ki omogoča tako upravljanje glasbe kot sprejemanje klicev.

Naprave za prostoročno telefoniranje in poslušanje glasbe, ki jih lahko dobite na spletni strani Gizzmo, imajo v paketu priložen tudi polnilni kabel ali polnilno postajo in polnilno baterijo. Če mobilna naprava za brezžični pogovor nima priložene polnilne postaje, tedaj moramo baterijo s pomočjo kabla polniti preko telefona ali računalnika.

Članki iz iste kategorije: