Kot en izmed največjih proizvajalcev printerjev in MFC naprav, kartuše Canon obstajajo na trgu za veliko različnih printerjev, ki jih lahko najdete spletu. Canon je japonsko podjetje, ki se ukvarja s računalniškimi printerji, kamerami, foto tiskalniki in drugo opremo.

Printerji serije PIXMA so že vrsto let najbolj priljubljeni printerji proizvajalca Canon in kartuše Canon so odlični spremljevalec omenjenim napravam. Podjetje je tudi eno izmed glavnih izdelovalcev motorjev za printerje v industriji. Tako so prvi modeli printerjev od HP in Apple uporabljali tehnologijo od Canona, ki je bila stalnica razvoja vse do danes.

Tako kot HP, Brother, Epson ali Lexmark, kartuše Canon termično (z uporabo vročine) tiskajo na papir z izjemno natančnostjo. Canon ponuja printerja za dom, pisarno ali profesionalno rabo. Canon Kartuše obstajajo v različnih velikostih in kapacitetah in jih lahko poiščete na spletu.

Kartuše Canon

Če potrebujete poceni kartuše Canon lahko na spletu najdemo kartuše in tonerje za vse vrste Canon tiskalnikov. Če malo prebrskamo internet bomo lahko našli originalne in tudi alternativne (nadomestne, kompatibilne ali obnovljene) kartuše in tonerje.

Kot največjo prednost kompatibilnih kartuš bi omenili ceno in večjo zmožnost tiskanja (ki so lahko označene z XL ali XXL). Obstajajo seveda tudi originalne kartuše Canon, ki so morda malo dražje in so preizkušene od proizvajalca printerja vendar pa imajo po navadi manjšo kapaciteto tiskanja.

Canon skozi zgodovino

Podjetje Canon je že skoraj 80 let eden izmed glavnim proizvajalcev elektronike in kot en izmed največjih uveljaviteljev patentov v Ameriki. Kartuše Canon in njihovi printerji so bili kot tehnološki vodja razvoja printerjev mnogo let. Poleg tega je Canon sodeloval z drugimi velikimi podjetji kot so Hewlett-Packard in Toshiba Corporation.

Canon je skozi zgodovino segmentiral svoje printerje za profesionalne in budget uporabnike in je trenutno poleg HP-ja in Lexmarka najbolj priljubljen proizvajalec kartuš, printerjev, kamer, optičnih skenerjev in ostale tehnologije. Printerji podjetja Canon imajo dolgo življenjsko dobo in tudi kartuše Canon so zelo kvalitetne in primerne za vsako uporabo.

Če se odločimo za printer Canon imamo na voljo odlično serijo Pixma, ki je primerna za vsak dom in tudi manjše pisarne. Novi printerji Canon imajo tudi sposobnost povezljivosti z Android in iOS telefoni za brezskrbno printanje.

Članki iz iste kategorije: