Več ali manj je jasno, da če hočete danes prodajati preko spleta, morate imeti dobro narejeno spletno trgovino. Tu pa izbire ni prav veliko, razen če ste pripravljeni dajati ogromno denarja za posebej izdelane programe, ki pa niso prav nič boljši od tistih, ki jih lahko dobite brezplačno in denar raje namenite za promocijo in zunanjo optimizacijo spletne strani, kar se izkaže za zelo pomembno.

Izberite si profesionalnega izdelovalca spletne trgovine

Ko boste našli kvalitetnega izdelovalca spletnih strani, vas bo najprej korenito zaslišal in ugotovil za kakšno trgovino sploh gre ali bo šlo, nato pa vam bo znal svetovati, kako se stvari sploh lotiti in če se boste odločili za platformo Magento, ki jo zares priporočam tudi sam, si boste slej ko prej zaželeli še kak poseben dodatek in že smo pri Magento modulih.

magento moduli

Magento moduli so torej dodatki k trgovini in z njimi lahko počnete zares veliko zanimivih reči, ki popestrijo brskanje in nakupovalno izkušnjo kupca, vam postrežejo z dodatnimi statističnimi podatki, ki vam pomagajo izboljšati in povečati prodajo, hkrati pa vam lahko tudi olajšajo določene reči.

Poenostavite si svoje delo

Magento moduli so lahko denimo tudi takšni, ki omogočijo enostavnejši vnos. Še najbolj je, če lahko artikle oziroma izdelke ali pa storitve, urejate kar offline, torej na svojem računalniku. To je znatno hitreje, kot pa čakati, da se naloži posamezna stran, ko jo iščete, ko jo odpirate, ko jo shranjujete, na koncu pa imate še najprej možnost, da se ne shrani zaradi napake na povezavi, napake na strežniku ali pa vam nekdo vlomi v bazo in spremeni podatke, jih pobriše ali naredi kakšno drugo škodo. Če ste podatke urejali na svojem računalniku, potem težav s tem ne bo, vendar pa potrebujete enega od Magento modulov, ki bo znal to narediti.

Magento moduli so pogosto brezplačni ali pa stanejo nekaj evrov, do nekaj deset evrov, odvisno kaj pač naredijo. So pa tudi takšni, ki stanejo že več sto evrov, vendar lahko verjamete, da boste ta denar z njimi hitro dobili nazaj. V vsakem primeru je bistveno to, da vam bodo Magento moduli privarčevali čas, denar in živce ter najverjetneje bistveno povečali prodajo, če jih boste pravilno in vestno ter redno uporabljali. Denimo modul, ki vam pokaže kje ljudje premikajo miško, vam omogoči, da spremljate dejavnost obiskovalcev na vaši spletni strani. Tam kjer vidite, da se miška največ premika, se običajno tudi največ bere in vaša naloga je, da ravno tja postavite vse tiste elemente, ki kažejo na izdelke, ki jih želite prodati.

Članki iz iste kategorije: